ANTALYA / KEPEZ - Kepez Şehit Celal Özcan Anadolu Lisesi

Ock

Ekm

Geçtiğimiz yıl Antalya il Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ okul eğitimi akreditasyonu projesi kapsamında

Yunanistan ve Bulgaristan hareketliliğine katılan öğrencilerimiz;

elde ettikleri deneyimleri anlattıkları  bir video hazırladılar,

öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

Geçtiğimiz yıl okulumuzun gerçekleştirmiş olduğu Erasmus+ Okul Eğitimi alanında

akreditasyon projesi kapsamında okulumuzdan hareketliliklere katılan 11 öğrencimize

ve okulumuz öğretmenlerinden Ayşe Akıncı,Aysel Soydal ve Gökhan Yaşar 'a

proje süresince ve sonrasında gerçekleştirilen tüm etkinliklere katılımlarından dolayı

Antalya il Milli Eğitim Müdürlüğü Başöğretmen toplantı salonunda proje katılım sertifikaları takdim edilmiştir.

Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şehit Celal Özcan Anadolu Lisesi proje ekibi öğrencileri,

Bulgaristan Sofya'da bize ev sahipliği yapan Vocational School of Electronics John Atanasov'da

kendi yazıp canlandırdıkları, iklim değişikliğinin gelecek nesiller üzerindeki olumsuz etkilerine

ve insan faktörünün iklim değişikliğinin negatif etkilerine katkısına dikkat çekmeyi  amaçlayan drama etkinliği gerçekleştirdi.

Haz

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında ingilizce öğretmenimiz Ayşe AKINCI tarafından başvurusu yapılan ve kabul edilen Erasmus+ Okul Eğitimi Alanında,

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Akreditasyonu projemiz kapsamında

okulumuz ingilizce öğretmeni  Sayın  Aysel SOYDAL,

Beden eğitimi öğretmeni Sayın Gökhan YAŞAR

ve öğrencilerimizden Aysu Nur ALDEMİR, Samet Can GÜNAY,İsmet ATAK, Arda KAYA, Vasfiye DEĞERLİ Yunanistan'ın Rodopi iline gitti.

"Climate Management Systems" adlı proje faaliyetimiz kapsamınca 5 gün boyunca etkinlik gerçekleştiren proje ekibimiz iklim değişikliği ve küresel ısınma konularını hedef aldı.

Rodopi Vocational School'un ev sahipliği yaptığı proje hareketliliğimizde Dünya ve Türkiye'de iklim konusu ele alınarak çeşitli faaliyetler gerçekleştirilmiştir.

(video sunular,beyin fırtınası,şarkı yazma,sokak röportajları yapma,atık maddelerden yeni ürünler meydana getirme gibi.)

May

Erasmus+  okul akreditasyonu projesi öğrenci hareketliliği kapsamında iki öğretmenimiz ve beş öğrencimizle Yunanistan gezimiz gerçekleştirildi.

Emeği geçen proje yürütücüsü İngilizce öğretmenimiz Sayın Ayşe Akıncı'ya ve proje ekibi üyelerimiz

İngilizce öğretmenimiz Sayın Aysel Soydal'a ,

Beden Eğitimi öğretmenimiz Sayın Gökhan Yaşar'a teşekkür ederiz.

Ock

Being a Teenager isimli projemizde görev alan arkadaşlarımızın çalışmalarını yayınlıyoruz.